Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Σημερινοί Ghost Hunters και η άποψη της Μεταφυσικής Πύλης

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της σελίδας μας.
Θα θέλαμε να διαβάσετε προσεκτικά τα όσα θα γράψουμε σήμερα στην σελίδα μας καθώς έτσι θα γνωρίσετε και ποιά είναι η Μεταφυσική Πύλη, τι εμπειρία έχουμε, ποιά η γνώμη μας για τους σημερινούς ερευνητές και τι θα πρέπει να προσέξετε εάν ασχοληθείτε με τον άυλο κόσμο.





"ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΥΛΗ" - "ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ"

Καταρχήν να σας πούμε ότι η σελίδα μας έχει 5 διαχειριστές ηλικίας 28 εώς 60..
Οι άνθρωποι που επιλέχτηκαν  έχουν εμπειρία θεωρητική και πρακτική σε διάφορα θέματα ...
Άλλος σε άυλα όντα, άλλος στην μαγεία, σε διάφορες κατηγορίες που υπάρχει στον παραφυσικό μας κόσμο.
Όλοι έχουν ξεκινήσει απο πολύ μικρή ηλικία και έτσι έχουν διευρύνει τις γνώσεις τους περνώντας απο την θεωρητική στην πρακτική..
Το πρώτο φόρουμ που είχαμε λεγόταν "Ανεξήγητο" και όταν μπήκε στην ζωή μας το Facebook αλλάξαμε την ονομασία σε "Μεταφυσική Πύλη" ....
Έχουμε γνωρίσει πολλούς ερευνητές του χώρου και κάποιος απο τους διαχειριστές συγγενείς με έναν πολύ μεγάλο ερευνητή/επιστήμονα που είχε ποτέ η χώρα μας...
Βέβαια για λόγους ευνόητους, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ποιός ήταν..
Ο σκοπός λοιπόν της σελίδας μας είναι όχι φυσικά αυτός που υπάρχει αυτή τη στιγμή, δηλαδή να ανεβάζουμε αναρτήσεις, να πατάτε like και να προχωράμε παρακάτω..
Σκοπός μας και μεγάλο παράπονο είναι να συμμετέχουν ενεργά όλα τα μέλη μας σε συζητήσεις.
Δεν μας ενδιαφέρουν πραγματικά τα Like, όσο μία επικοδομητική συζήτηση.
Ούτε πάλι μας ενδιαφέρει το να ανεβάζουμε άρθρα απο άλλες σελίδες.
Σκοπός μας είναι να συζητάμε δικές σας εμπειρίες...τις δικές σας απορίες, φοβίες και ότι άλλο σας ενδιαφέρει να συζητήσουμε, να ανακαλύψουμε και να βρούμε μαζί την απάντηση.
Παρότι έχουμε διαβάσει, ακούσει,συζητήσει, δεί, κτλπ, είμαστε εδώ για όλους εσάς που θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα.
Για ότι απορία έχετε για εμάς μπορείτε να μας ρωτήσετε και κλείνουμε εδώ το θέμα της Μεταφυσικής Πύλης για να πάμε στο δεύτερο το οποίο είναι:

"ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ"

Ευτυχώς κάποιοι απο μας, είμαστε της παλιάς σχολής και γνωρίσαμε κάποιους πραγματικά αξιόλογους ερευνητές ...Και μιλάμε για εκείνους, τους παλιούς...
Που τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ για να τα βρούνε όλα έτοιμα και πολλές φορές παραπληροφορημένα..
Εκείνους τους ερευνητές, -που κάποια στιγμή έχουμε κατα νού να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα- που για να γράψουν ένα βιβλίο ή να πλουτίσουν με γνώση ή εμπειρία, έκαναν πολλά χιλιόμετρα που πολλές φορές μπορεί και να μην συνέβαινε και τίποτα αλλά, δεν το έβαζαν κάτω..
Γέμισαν με εμπειρίες όχι μέσα απο τα βιβλία μόνον αλλά ζώντας την εμπειρία με κίνδυνο πολλές φορές και την ίδια τους την ζωή...
Πάνω απο όλα όμως...ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Κάτι στο οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω, για τους νέους ερευνητές που τους λείπει, αυτό το βασικό στοιχείο.
Έχουμε λοιπόν, αξιόλογους ερευνητές στην Ελλάδα μας και να ξέρετε, για εκείνη την εποχή που το να μιλάς για τέτοια θέματα μπορούσες να θεωρηθείς τρελός, κάποιοι τόλμησαν και έχουμε όλον αυτό τον θυσαυρό που μας χάρισαν μέσω των βιβλίων τους, συνεντεύξεων τους κτλπ.
Δεν αντιλέγουμε βέβαια πως υπήρχαν και τσαρλατάνοι, οι οποίοι ήταν πολλοί κι έτσι δυστυχώς κοντά στα ξερά κάηκαν και τα χλωρά...Τουλάχιστον , κάποιοι απο αυτούς.

Και ας πάμε τώρα πλέον στην δική μας εποχή, στους νέους ερευνητές...
Τώρα πλέον υπάρχει το ίντερνετ, ότι θέλεις, το βρίσκεις εκεί μέσα και φυσικά το 80% είναι για να παραπληροφορεί τον κόσμο...
Υπάρχουν βίντεος και φώτος, με ψεύτικα όντα, ufos κ.α ...
Κάποια απο αυτά είναι αληθινά..πολλά απο αυτά όμως ψεύτικα και με όλη αυτή την παραπληροφόρηση, δεν ξέρεις πλέον τι να πιστέψεις.
Υπάρχουν και κάποια τρανταχτά άρθρα τα οποία είναι αληθινά και τα προσπερνάμε, σαν να είναι κάτι το φυσιολογικά...
Εκεί δυστυχώς, έχουμε φτάσει.
Κάποιοι λοιπόν ερευνητές, η μόνη εμπειρία που έχουν, είναι το ίντερνετ και έτσι το αναπαράγουν, κάνοντας κακό σε νέα παιδιά που τους αρέσει το παραφυσικό και θέλουν να ασχοληθούν.
Κάποιοι, κάνουν βιντεάκια, τύπου Hollywood,δίνοντας έμφαση στο μοντάζ, στην μουσική, στις φωνές και στα λόγια τα οποία κάνουν το βίντεο να φαίνεται τρομακτικό, δίχως να είναι...
Στην ουσία, παραμυθιάζουν τον κόσμο, για να γεμίσουν Likes, για να πούνε, πως κάτι έκαναν..
Ταξιδεύουν επίσης, για να κάνουν
έρευνες σε στοιχειωμένα σπίτια και σημεία της Ελλάδας για να ακούσεις μετέπειτα στο βίντεο που τράβηξαν, τις βρισιές τους, την μαγκιά τους, το πόσο ατρόμητοι είναι.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ και κατ' εμάς, είναι επικίνδυνοι, γιατί έτσι ωθούν τα νέα παιδιά στο να γίνουν Ghost hunters με αυτό το λεξιλόγιο και αυτήν την τακτική.
Δεν γνωρίζουν πραγματικά πόσο επικίνδυνο είναι, το να προκαλούν κάποιο άυλο ον, να τους δώσει ένα σημάδι με έναν τρόπο δίχως να σέβονται...
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ...
Έχω δεί αρκετά βίντεος απο σύγχρονους ερευνητές (και κακώς που τους λέω και ερευνητές) οι οποίοι μας έστειλαν μήνυμα να προωθήσουμε τα βίντεό τους...τάζοντάς μας πως το πρώτο τους βίντεο θα μας βάλουν κι εμας μέσα...
Βέβαια δεν το κάναμε γι αυτό ..
Παρ΄' όλα αυτά το ανεβάσαμε, επειδή ήταν μια νέα ομάδα και στην αρχή ξεκίνησαν σοβαρά...Κι επειδή μας αρέσει να βοηθάμε κόσμο, ιδιαιτέρως αυτούς που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν με το παραφυσικό. Αλλά, με σεβασμό...αποφασίσαμε να τους "διαφημίσουμε".
Μας έστειλαν και κάποιοι άλλοι ένα βίντεο που προσπάθησαν να μιμηθούν τους πρώτους ..
Και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι, χωρίς σεβασμό καταπάτησαν έναν χώρο ο οποίος είχε Μεταφυσική δραστηριότητα, με το έτσι θέλω, επιδεικνύοντας τον ανδρισμό τους, βρίζοντας κτλπ...
Κατα την δική μας γνώμη, μέχρι στιγμής απο τα τόσα "Ελληνικά βίντεο" με Ghost Hunters, μόνο ένα παιδί έκανε σημαντική δουλειά -και δεν θα θέλαμε να πούμε το όνομά του- ο οποίος πάντα ότι κάνει, το κάνει με σεβασμό..Πάντα προσέχει την ομάδα του και πραγματικά έχει επίγνωση σε αυτό που κάνει και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Θα πρέπει λοιπόν όλοι εσείς, που θέλετε να ασχοληθείτε με το ghost hunting να προσέξετε πολύ, γιατί αυτά τα πράγματα, δεν είναι αστεία, ούτε γελοία, ούτε παιχνίδια.
Υπήρξαν στην ιστορία, σοβαρές επιπτώσεις, μέχρι και θάνατο ειδικότερα σε άτομα/ερευνητές οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τον παράλληλο κόσμο.
Κι αυτό δεν το λέμε για να σας φοβήσουμε αλλά ίσως, έτσι προλάβουμε την ανωριμότητα κάποιων.
Να είστε όλοι καλά, μεγάλη προσοχή και ότι θέλετε να ρωτήσετε, είμαστε ανοιχτοί να σας ακούσουμε και να το συζητήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου