Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Πολλοί απο εμάς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία όπου έρχονται στο φώς κάνουμε αστρικά ταξίδια όνειρα τόσο αληθινά όσο και η κανονική μας ζωή,στον δικό μας κόσμο,στο δικό μας επίπεδο.
Πίνακας συμβόλων.
 Καταρχάς για να ξεκινίσουμε την κατανόηση αυτού του θέματος θα διαχωρίσουμε αυτό που είμαστε σε τρείς διαφορετικές υποστάσεις στην για εμάς ανθρώπινη υπόσταση δηλαδή αυτό που συνειδητά βλέπουμε, στο πνευματικό σώμα ή αλλιώς ψυχή ή πνεύμα και στο αστρικό σώμα . Και τα τρία σώματα ή αλλιώς υποστάσεις αλιλουποστηρίζονται και συγκατικούν με απόλυτη αρμονία.


Υπάρχουν δύο είδη αστρικού ταξιδιού η αλλιώς ονειροναυτίας το συνειδητό και το ασυνείδητο ονείρεμα. Οπότε υπάρχουν οι άνθρωποι όπου προετοιμάζουν το ταξίδι τους και μαθαίνουν να κινούνται στον χώρο αυτό, και μέσα σε όλους πολυπλοκοχωροχρόνους και οι άνθρωποι όπου δίχως να το θέλουν όταν ονειρεύονται ή αφαιρούνται σε ανυποψίαστη στιγμή φεύγουν και ξεφεύγουν απο τα όρια του δικού μας κόσμου.

Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για τα μή συνειδητά ονειρέματα -ταξίδια.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ


Μέσο του αστρικού μας σώματος όταν αντιληφθούμε τις δονήσεις και τον υπόηχο τις συχνότητας του δικού μας κόσμου ή διαφορετικού επιπέδου και επικεντρωθούμε θεμητά η μή η αλλιώς συντονιστή 'ολο μας το είναι με την συχνότητα πετυχένουμε ένα αστρικό ταξίδι.
σχήμα 2.

ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ


Ενώ κοιμόμαστε στο δωμάτιό μας πηγαίνουμε στο σαλόνι και βλέπουμε απο το παράθυρο του σπιτιού μας την κίνηση στον δρόμο σε πραγματικό χρόνο, ακόμα να δούμε τα αδέλφια μας να βλέπουν τηλεόραση στο σαλόνι,να βγούμε έξω χωρίς να μας βλέπει κανείς . Αυτή η περίπτωση ονομάζεται αστρικό ταξίδι στο δικό μας επίπεδο.



Αν ταξιδέψουμε σε έναν τόπο δικού μας επιπέδου αλλά τα γεγονόντα συμβούν στο Μέλλον ή ακόμη και ποτέ τότε έχουμε να κάνουμε με ταξίδι σε παράλληλο χωροχρονικού επιπέδου . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ



Υπάρχουν 3 βασικές παράλληλες .


α)παρόν(το τώρα όπου καθορίζεται απο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα περίπου 5 λεπτόν )


β)παρελθόν(το πρίν γεγονόντα και πράξεις όπου έγιναν σε ένα χρονικό διάστημα πρίν το παρών)


γ)Μέλλον (πράξεις όπου δεν έχουν γίνει στον δικό μας χρονοτόπο-επίπεδο ή θα γίνουν μόνο σε κάποια διαφορετικό χωροχρονοεπίπεδο).


Η καθεμία απο τις τρείς παράλληλες εκτός του παρελθόντος που αναφέρεται απλά για την κατανόηση του δικού μας χρονοχώρου, χωρίζεται σε 4,5 δισσεκατομύρια ακτίνες δηλαδή πύλες. Και η 4,5 δισσεκατομύρια πύλες χωρίζονται σε τρισεκατομύρια παράλληλες-εναλακτικές εικόνες(αρχέτυπα)όπου βασίζονται στα όνειρα όπου τα περισσότερα απο αυτά τα ζούμε μετά στην πραγματικότητα στο δικό μας δηλαδή επίπεδο (deja -vue).


Για όσους έχουν την ενέργεια και έχουν κατανοήση το τι ακριβώς γίνεται σε αστρικά ταξίδια μπορούν να επικοινωνούν με άλλες μορφές ζωής και να αποκτήσουν καινούργειες γνώσεις και φιλίες πραγματικά άλλου επιπέδου! Μερικές απο αυτές τις μορφές ζωής απέχουνε εκατοντάδες έτοι φωτός και λόγο μη προηγμένοις τεχνολογίας θα ήταν αδύνατον να τις συναντούσαμε απο κοντά... Πάντα όμως υπάρχουν και εχθρικές οντότητες-φύλακες όπου συνήθως η γνωριμία με αυτούς τους φύλακες δεν είναι ευχάριστη εμπειρία , μπορεί ακόμα και να χαθούμε στο άπειρο και να μην μπορέσουμε να επιστέψουμε πίσω λόγω ότι θα έχει κοπεί το νήμα επικοινωνίας την ώρα τις μάχης. ¨Οταν υπάρχει κάποιος κίνδυνος πχ να πάσουμε σε κάποια μαύρη δίνη ή αλλιως ένα τούνελ όπου πέφτουμε και συνεχίζουμε χωρίς τέλος ένας αυτόματος μηχανισμός του σώματός μας του δικού μας επιπέδου ενεργοποιή το νήμα και μας τραβά πίσω μα αποτάλεσμα να ξυπνάμε απότομα με 400 χτύπους ανα λεπτό. Αυτο το νήμα όμως(σπάνια)μπορεί να κοπεί όταν κάτι μας κρατά και αντιστεκόμαστε παράλληλα σε αυτό το κάτι.


Άραγε πόσοι απο εσάς εκεί που βλέπατε ένα όνειρο ξαφνικά ξυπνήσατε ενώ μερικοί απο εσάς είδαν την επιστροφή τους και την διαδικασία όπου μπαίναν μέσα στο δικό τους σώμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου