Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Στενή επαφή με εξωγήινους

Η γοητευτική ιστορία της Ελίζαμπεθ Κλάρερ (Klarer) ξεκίνησε στην ηλικία των 7 ετών (1917), όταν ένας ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε κοντά στο σπίτι της στο Νατάλ της Νότιας Αφρικής. Ένας εξωγήινος, ο Akon, αστροφυσικός και μέλος του πληρώματος του διαστημοπλοίου, την επισκέφθηκε και επικοινώνησε τηλεπαθητικά μαζί της. 





Αυτό επαναλήφθηκε έκτοτε αρκετές φορές αλλά σταμάτησε. Η Ελίζαμπεθ δεν ξαναείδε τον Akon παρά ύστερα από πολλά χρόνια. Εν τω μεταξύ μεγάλωσε, σπούδασε μετεωρολογία στο Cambridge της Αγγλίας και μουσική στο Trinity College. Απέκτησε δίπλωμα πιλότου και πέταξε με αεροπλάνα τύπου DeHaviland. Κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο εργάστηκε για την Αντικατασκοπεία της Αεροπορίας της Νότιας Αφρικής στην αποκωδικοποίηση της Γερμανικής επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια του πολέμου εκπαιδεύτηκε επίσης από τον Τομέα UFO της Αεροπορίας στην παρατήρηση των ιπτάμενων δίσκων.

Απέκτησε ένα γιο τον
 David, μια κόρη γιατρό, την Marilyn και έναν άλλο γιο αστροφυσικό, τον Ayling.



Elizabeth Klarer (1910 - 1994)

Μετά από 39 χρόνια από την πρώτη της επικοινωνία με τους εξωγήινους, τον Απρίλιο του 1956, την Ελίζαμπεθ επισκέφθηκε εκ νέου το διαστημόπλοιο, ο κυβερνήτης του οποίου την πήρε μαζί του και την οδήγησε σ' ένα εκπληκτικό μητρικό σκάφος. Τον επόμενο χρόνο, το Νοέμβριο του 1957 η Ελίζαμπεθ επισκέφθηκε το διαστημόπλοιο του Akon για άλλη μια φορά. 

Η Ελίζαμπεθ έμεινε έγκυος και τους επόμενους 8 μήνες υπέστη μεγάλες ταλαιπωρίες από τους Αμερικανούς και τους Ρώσους που ήθελαν να της πάρουν το διαστημικό παιδί, όταν θα γεννιόταν. 

Ευτυχώς όμως την παρέλαβε ο Akon, που την οδήγησε σ' ένα κοντινό ηλιακό σύστημα, στον Άλφα του Κενταύρου. Παρέμεινε εκεί, στον πλανήτη Meton, για 4 μήνες όπου γέννησε και μεγάλωνε το παιδί της, Ayling. Εξαιτίας όμως του διαφορετικού μαγνητικού πεδίου του πλανήτη Meton, η καρδιά της δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις πιέσεις του και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Γη. Η επαφή της με το παιδί της και τον Akon διατηρήθηκε καθώς της πρόβαλλαν ολογράμματα με τις εικόνες τους.

Η ιστορία της Ελίζαμπεθ τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον αρκετών χωρών, ιδιαίτερα της Αμερικής, της Μ. Βρετανίας και της Ρωσίας. Το 1975 στο 11ο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα πάνω στα UFOs στη Γερμανία, η Ελίζαμπεθ Κλάρερ μίλησε για τα μυστικά του φωτός και καταχειροκροτήθηκε από επιστήμονες 22 χωρών που την επευφημούσαν όρθιοι πολλή ώρα. Το 1983 απευθύνθηκε στη Βουλή των Λόρδων της Αγγλίας, ενώ η ομιλία της διαβάστηκε και στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1984 το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή της και μάλιστα ανακοίνωσε ότι τα UFOs όντως υπάρχουν. Λίγα χρόνια αργότερα η Ελίζαμπεθ ταξίδεψε στην Ελβετία όπου εμφανίστηκε σε εκπομπή της τηλεόρασης. Έχει γράψει 2 βιβλία "
Beyond the Light Barriers" και "The Gravity Files".


Akon

Από τις συνεντεύξεις της μαθαίνουμε τα ακόλουθα:

Το διαστημόπλοιο είχε σχήμα κυκλικό με διάμετρο περίπου 20 μέτρα. Στο κέντρο του υπήρχε ένας πεπλατυσμένος θόλος που έφερε φινιστρίνια ολόγυρα. Από το σώμα του σκάφους έβγαινε μια ανταύγεια. Η λάμψη αυτή δεν οφειλόταν στην αντανάκλαση του ήλιου αλλά στο ίδιο το περίβλημά του, το οποίο έλαμπε ολόκληρο όταν άνοιγε ο διακόπτης της ενέργειας που το κινούσε.

Το εσωτερικό του ήταν πολύ όμορφο, απλό αλλά όμορφο. Το δάπεδο κάλυπτε ένα κόκκινο-ροζ χαλί πολύ μαλακό όταν το πατούσες. Όταν η ενέργεια ήταν ανοικτή, οι τοίχοι του εσωτερικού χώρου από μπλε γίνονταν πράσινοι. Το πλήρωμα το αποτελούσαν δύο άτομα, επιστήμονες και οι δυο, ένας αστροφυσικός και ένας βοτανολόγος.


Το διαστημόπλοιο το "δημιουργούσαν" δεν το κατασκεύαζαν, στο διάστημα υλοποιώντας την ενέργεια του καθαρού φωτός. Αυτό έπαιρνε για να γίνει περίπου ένα τέταρτο της ώρας. Στη συνέχεια το μετέφεραν στην επιφάνεια του πλανήτη όπου κατασκεύαζαν το εσωτερικό του. Αυτό τους έπαιρνε περί τις 3 εβδομάδες. Η όψη του δεν ήταν καθόλου μεταλλική, περισότερο έμοιαζε από πορσελάνη.

Το πλήρωμα δεν ήταν οπλισμένο, αλλά διέθετε ένα σύστημα ακτίνων παρέκκλισης που μπορούσε να ακινητοποιήσει κάθε εχθρικό σκάφος. Η ασπίδα αυτή τους προστάτευε από οβίδες, πυραύλους, ατομικές βόμβες. Το μαγνητικό πεδίο της ήταν τρομαχτικό.

Το μητρικό σκάφος είναι κάτι σαν μεταγωγικό πλοίο, έχει σχήμα τεράστιου πούρου 8 χλμ. και μεταφέρει 24 μικρότερα διαστημόπλοια προσγείωσης. Το ίδιο υπερίπταται σε ύψος 1500 χλμ. πάνω από την επιφάνεια ενός πλανήτη και είναι μια πόλη-πλοίο. Περιλαμβάνει τα πάντα. Μπορεί να κοιμήσει 5000 άτομα - οικογένειες ολόκληρες με γυναίκες και παιδιά. Έχει αυτάρκεια τροφής καθώς καλλιεργούν την τροφή τους. 

Όταν τα φινιστρίνια του διαστημοπλοίου κλείσουν, το σκάφος είναι ολότελα κλειστό. Διαθέτει όμως ένα σύστημα φακών που σου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπεις έξω προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα ακόμα και μέσα από την ύλη. Μπορεί να δει κάποιος την αποθήκη ή το κελλάρι ενός κτιρίου στη Γη, με την παραμικρή λεπτομέρεια, π.χ. τις χάντρες από το κολλιέ μιας γυναίκας.

Οι εξωγήινοι έχουν ανθρώπινη μορφή, αλλά είναι ψηλότεροι και πιο όμορφοι, διακριτικοί και ευγενικοί. Ούτε επιθετικοί ούτε βίαιοι. Ντύνονται απλά με ρούχα που είναι από μετάξι, τρώνε απλά χωρίς να μαγειρεύουν την τροφή τους και η μορφή τους παραμένει νεανική ακόμα και μετά από 2000 χρόνια. Δεν έχουν την ανάγκη χρημάτων για να αγοράζουν πράγματα, τα πάντα παρέχονται δωρεάν. Υπάρχει αφθονία από οτιδήποτε. Ο πλανήτης τους Meton είναι σχεδόν όσο η Γη, λίγο μεγαλύτερος και καλύπτεται από μεγάλες θάλασσες. Η στεριά είναι νησιά και όχι ήπειροι. Το κλίμα του είναι όμορφο, ελεγχόμενο. Έχουν ό,τι θελήσουν, είναι μια ουτοπία να ζεις εκεί. Βρίσκονται τεχνολογικά χιλιάδες χρόνια μπροστά από τους γήινους, αλλά είναι και πολύ εξελιγμένοι πνευματικά.




Α.Τ.Ι.Α. που φωτογραφήθηκαν απ την Elizabeth Klarer στη Νότια Αφρική, δεκαετία '50 

Δεν έχουν πολιτικούς, νόμους, χρήματα. Η ιατρική είναι μια ερευνητική επιστήμη, δεν την χρειάζονται επειδή έχουν πάντα τέλεια υγεία. Ο τρόπος της σκέψης τους είναι ολότελα διαφορετικός από τους ανθρώπους της Γης. Ο καθένας ασχολείται με αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο, δεν έχουν σχολεία ή πανεπιστήμια. Η εκμάθηση γίνεται με οπτικά μέσα. Έχουν μια συσκευή που μοιάζει με φιαλίδιο την οποία βάζουν σε μια οπή στον τοίχο του σπιτιού ή του διαστημοπλοίου. Τότε σχηματίζεται μια 3διάστατη σκηνή στο χώρο - μια προχωρημένης μορφής ολόγραμμα. Έτσι μπορούν να δουν εικόνες από την ιστορία του παρελθόντος ακόμα και να "ζήσουν" στην εποχή των δεινοσαύρων στη Γη. Συνθέτουν υπέροχη αρμονική μουσική και ζωγραφίζουν καταπληκτικούς πίνακες. Τα σπίτια τους είναι διαφανή από τη μια πλευρά. Μπορούν να βλέπουν έξω όλο το χώρο χωρίς να τους βλέπουν. Αγαπούν πολύ τα πουλιά και τα κατοικίδια ενώ τα επιθετικά ζώα ζουν σε άλλον πλανήτη. επικοινωνούν τηλεπαθητικά και η ζωή στο σπίτι είναι πολύ εύκολη. Δεν υπάρχουν αγγαρείες. Μια ακτίνα φωτός τους φέρνει την τροφή τους πάνω σ' ένα δίσκο. Οι οικογένειες είναι μεγάλες, συνήθως με 6-7 παιδιά. Μπορούν και κάνουν παιδιά σε πολύ μεγάλες ηλικίες, εφόσον δεν γερνούν. Χρησιμοποιούν ως αντισύλληψη ένα βότανο που προσθέτουν στο φαγητό τους. Δεν υπάρχει γάμος και διαζύγιο. Απλά βρίσκει ο καθένας το ταίρι του και ζει μαζί του. Αν κάποιος πεθάνει από ατύχημα, ενσαρκώνεται αμέσως στην ίδια οικογένεια και ζει ξανά με το ταίρι του. Τρώνε ωμά λαχανικά, φρούτα, σαλάτες τα οποία μπορεί να ζεστάνουν λίγο με τη χρήση ηλεκτρισμού. Ποτέ δεν βάζουν χημικά λιπάσματα στις τροφές τους, ούτε και έχουν ανταγωνιστικά παιχνίδια ή αθλήματα. Απλά δεν τα χρειάζονται. Οι γήινοι, όταν δεν είναι απασχολημένοι με τους πολέμους τους, χρειάζεται να απελευθερώνουν την επιθετικότητά τους στα ανταγωνιστικά αθλήματα. Οι εξωγήινοι του Meton δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Ο πλανήτης Meton ανήκει σ' ένα τριπλό ηλιακό σύστημα. Έχει τρεις ήλιους εκ των οποίων ο ένας ανατέλλει όταν δύσουν οι άλλοι δυο κι έτσι δεν υπάρχει νύχτα.

Η Ελίζαμπεθ Κλάρερ πέθανε το 1994 από καρκίνο.

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την Elizabeth Klarer μπορείτε να επισκεφθείτε το λίνκ

Όπως επίσης δείτε και τα βίντεο:  https://www.youtube.com/watch?v=9TciaPE7Ddo&list=PL80A671888B0EAF2E

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου