Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο εξωγήινος απο την Αφροδίτη που εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Ο άντρας που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, μέσα σε κύκλο,είναι ο  Valiant Thor ένας εξωγήινος απο την Αφροδίτη που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Η φωτογραφία παρουσιάστηκε από τον Phil Schneider , ο οποίος είπε ότι συναντήθηκε με τον εξωγήινο , ενώ εργαζόταν  σε μυστική επιχείρηση για την κυβέρνηση

Valiant Thor




Ο Phil  Schneider ισχυρίστηκε ότι ο Valiant Thor ήταν από την Αφροδίτη και έμοιαζε σαν ένα ανθρώπινο ον , αλλά με ορισμένες βασικές φυσιολογικές διαφορές .


Ο Thor εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ την δεκαετία του 1950 , όπως ισχυρίστηκε ο γεωλόγος και μηχανικός Schneider , ο οποίος είπε ότι είχε πρόσβαση σε ορισμένα μυστικά σχέδια της κυβέρνησης . 


Ο Schneider ισχυρίστηκε ακόμη ότι ήταν μέρος του εργατικού δυναμικού , όπου χτίστηκαν υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στην Area 51, διάσημη για πειραματισμούς με εξωγήινους και τεχνολογία των Α.Τ.Ι.Α 



Υπήρξαν ανώτατοι στρατιωτικοί οι οποίοι μίλησαν για εξωγήινους αλλά δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη απο το κοινό όπως και πολλοί άνθρωποι που έζησαν εμπειρίες, λέγοντάς τις, αμφισβητήθηκαν. 

Ωστόσο βλέποντας το βίντεο του Schneider πολλοί, άρχισαν να πιστεύουν συμπεριλαμβανομένων και πολλών Βετεράνων..

Στις 17 Ιανουαρίου το 1996, ο Schneider βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε.Ωστόσο πολλοί λένε πως η αιτία του θανάτου του είχε σχέση με τις αποκαλύψεις

που έκανε...

Ο Δρ. Frank Stranges , συγγραφέας του βιβλίου  

Stranger at the Pentagon” έχει υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του Schneider, για την ύπαρξη του Thor . Ο Stranges γράφει για την συνάντησή του με τον Thor στο βιβλίο . 


Ο Schneider παρουσίασε τον Thor στην διάρκεια μιας διάλεξης στο ''Preparedness Expo'' το 1995 δείχνοντας υποτιθέμενη φωτογραφία του, η οποία υποστήριξε ο Schneider πως είχε ληφθεί το 1943 . 

Είπε ότι ο Thor είχε μια τεράστια καρδιά ,έναν μεγάλο πνεύμονα , οξείδιο χαλκού στο αίμα , και έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι . 
Πρόσθεσε ότι ο Thor είχε IQ 1200 , θα μπορούσε να μιλήσει άπταιστα έως 100 γλώσσες και μπορούσε να ζήσει μέχρι και 490 χρόνια.


Ο Δρ Stranges, περιγράφει στο βιβλίο του, πως ο Thor ζυγίζει

84 κιλά, έχει καστανά μάτια και κυματιστά μαλλιά..
Μας αποκαλύπτει επίσης  ότι οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και ο Ρίτσαρντ Νίξον είχαν επίσης, συνάντηση με τον εξωγήινο Thor.
Ακόμη, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ ο Timothy Good, ο οποίος γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων, επιβεβαιώνει επίσης τη συνάντηση μεταξύ του Αϊζενχάουερ και εξωγήινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου