Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Γυναίκα αστυνομικός δέχεται επίθεση απο ενα φάντασμα

Το συμβάν έλαβε χώρα σε ενα απο τα  δωμάτια της αστυνομικής ακαδημίας στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής

Η Μαρία Φερνάντα είχε νυχτερινή  υπηρεσία  όταν άκουσε έναν ήχο σαν γρατζούνισμα,  που προερχόταν απο μια συγκεκριμένη αίθουσα  του κτηρίου. 

Τότε κάλεσε το αφεντικό της να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.
Το αφεντικό της όντως πήγε αλλά δεν βρήκε κάτι το ασυνήθιστο και είπε στην Φερνάντα να μην στεναχωριέται και να γυρίσει πίσω στην υπηρεσία της.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και η Μαρία άκουσε πάλι τον ίδιο ήχο.

Όπως μας αφηγείται η Μαρία Φερνάντα :

"Έβγαλα το όπλο μου και μπήκα μέσα στην αίθουσα και τότε είδα μία μαύρη σκιά να διασχίζει την αίθουσα και να έρχεται καταπάνω μου.
Πρίν προλάβω να αντιδράσω με άρπαξε και τότε άρχισα να ουρλιάζω και να τρέχω πρός το μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω μου.
Στην συνέχεια παρατήρησα ότι υπήρχε αίμα στο πρόσωπο, τα χέρια και στο στήθος μου...
Και τότε συνειδητοποίησα ότι με είχε γρατζουνίσει".Η Μαρία ανέφερε το περιστατικό στους ανωτέρους της οι οποίοι ξεκίνησαν την έρευνα.

Ένας εκπρόσωπος όμως της αστυνομίας έχει δηλώσει για την ακαδημία ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιες περίεργες εμφανίσεις, όμως είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίθεση σε μία απο τους δόκιμους.

Άλλοι αστυνομικοί έχουν αναφέρει ότι έχουν δεί μία γυναίκα και ένα κοριτσάκι μέσα στα αίματα στην ίδια αίθουσα που είδε η Μαρία Φερνάντα την σκιά.

Ένας άλλος δόκιμος αναφέρει επίσης ότι είδε κι αυτός μια μαύρη σκιά όπως και γρατζουνιές και κηλίδες αίματος.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου