Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Succubus πιάστηκε στην κάμερα (Βίντεο)

Για να μην βάλουμε απλά το βίντεο που έχουμε βρει χωρίς να κάνουμε μία μικρή αναφορά στο τι είναι τα Succubus, θα δανειστούμε ένα μικρό άρθρο το οποίο υπάρχει στην βικιπαίδεια για να κατανοήσουν κι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι είναι αυτά τα πνεύματα...
Η σούκουμπους (λατ. succubus, πληθυντικός succubi), συνήθως γνωστή μαζί με την αρσενική της έκφανση, ίνκουμπους, είναι θηλυκός δαίμονας που επισκέπτεται τους άντρες ενόσω κοιμούνται και προχωρεί σε σεξουαλική επαφή μαζί τους
Συχνά παρουσιάζεται ως γοητευτική παρουσία, κυρίως σε πιο σύγχρονες απεικονίσεις, ωστόσο παλιότερα, και επειδή υφίσταται σε παραδόσεις διαφορετικών λαών, θεωρούνταν άσχημη και προκαλούσε φόβο με το δαιμονικό παρουσιαστικό της καθώς απεικονιζόταν με ουρά και φτερά, παρόμοια με της νυχτερίδας.
Σύμφωνα με το σύγγραμμα Malleus Maleficarum του 1486, η σούκουμπους απομυζεί το σπέρμα των ανδρών που σαγηνεύει, το οποίο χρησιμοποιεί ο ίνκουμπους για να αφήσει εγκύους τις γυναίκες που γοητεύει αυτός. Έτσι εξηγούνταν η γέννηση παιδιών δαιμόνων, καθώς υπήρχε η αντίληψη ότι οι δαίμονες δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν.
Ως μια από τις πιο γνωστές succubus θεωρείται η Λίλιθ. Στην Καμπάλα, τέσσερις σούκουμπι ζευγάρωσαν με τον αρχάγγελοΣαμαήλ: η Λίλιθ, η Αγκράτ Μπατ Μαχλάτ, η Νααμάχ και η Εϊσέθ Ζενουνίμ. Σε μεταγενέστερες ιστορίες, η σούκουμπους πήρε τη μορφή σειρήνας.
Σύμφωνα με ένα θρύλο, ο ίνκουμπους (εφιάλτης στα λατινικά) και η σουκούμπους ήταν έκπτωτοι άγγελοι. Επίσης, υπάρχει και η ιστορία της Μεριντιάνα, μιας σούκουμπους που δεν ήταν μοχθηρή, αντιθέτως βοήθησε τον Πάπα Σιλβέστρο Β' να ανελιχθεί στην ιεραρχία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

.....Τώρα βέβαια αν θέλετε να εμβαθύνεται στο θέμα και να βρείτε περισσότερα για τα ίνκουμπους και σούκουμπους, δεν έχετε παρά να ψάξετε στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλές αναφορές!!