Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Μεταφυσικά Φαινόμενα

Την καλησπερα μου σε όλους και όλες.
Αν και έχω ελαχιστο διαθεσιμο χρονο, θα κανω μια αναφορά- εισαγωγη για τα θεματα μεταφυσικής και παραφυσικής. 


Θα περιοριστω στην μεταφυσική, αν και ειναι υποκειμενικό το τι ειναι η μεταφυσική, και πως αντιλαμβανεται κάποιο άτομο την εννοια της μεταφυσικής. Για την παραφυσική θα πω μόνο ότι ειναι, η επέμβαση στο φυσικό περιβάλλον, με άγνωστο το αποτέλεσμα της επεμβασεως, Ως περιβαλλον μπορειτε να θεωρησετε και όλο το συμπαν.





Πολλες φορές συνχαιουμε την μεταφυσική με το ανεξήγητο. Βεβαια η μεταφυσική απο μόνη της ειναι ανεξήγητη, διοτι οι γνώσεις μας επανω σε αυτο το θεμα ειναι ελλιπείς.
Αν και οι ειδήμονες τοποθετουν την μεταφυσικη ως κλάδο της φιλοσοφίας, μπορουμε να πουμε οτι η μεταφυσική ειναι η ακολουθία της φυσικής, η των φυσικών νόμων, που όμως δεν γνωρίζουμε. 
Στην μεταφυσική μπορουμε να εντάξουμε πολλά θεματα, όπως: θαυματα πριν- επι - και μετα Χριστόν, ενοράσεις - οράσεις και θεάσεις άλλων οντοτήτων, φυσικα ανεξηγητα φαινόμενα, τηλεπαθειες, νεκραναστάσεις, αυτοματες αναφλέξεις, πυραμιδες, τμημα της σπηλαιολογίας, ζωντανές εικονες μεσα σε εικονα' όπως συμβαινει κατα καιρους στο βορειοανατολικο τμημα του Α' νεκροταφειου Αθηνών, φαντασματα, νεραϊδες, διαστημικες μετακινήσεις, και πολλά άλλα, γενικά ο καταλογος ειναι πολύ μεγάλος και φτανει πέραν των αστρικών πυλών.

Συνήθως όμως τα περισσότερα άτομα (αν όχι όλα) ως μεταφυσική θεωρούν τις θεάσεις άλλων οντοτήτων ή ακομα και επαφές μαζί τους. Επισης θεωρούν αυτες τις οντότητες κατα κυριο λόγο δαιμονικές, (και όχι άδικα) χωρίς να κάνουν διαχωρισμό της υποστασης απο άγνοια, μάλλον απο ελειπή ενημέρωση, διοτι όσα άτομα ξερουν κατι παραπανω, φοβούντε να μιλήσουν μήπως παρεξηγηθούν, και έτσι αφήνουν τους άλλους στο "σκοτάδι".

Αυτες οι οντότητες ποικίλουν τόσο απο τον τοπο προελευσης όσο και απο τον τόπο διαμονής τους επι της Γης. Επισης χωρίζοντε σε εναερια, υδατινα, χθονια (επιγεια), υποχθόνια και καταχθόνια όντα, και πολλες φορες (τις περισσοτερες) συντάσσονται με τα τέσσερα γνωστά στοιχεία της φύσης, ακόμα ακόμα και με το φως ή το σκοτάδι. Ποικίλουν και ανάλογα το χρωματισμό τους που κατα το 99% προδιδει τις διαθεσεις τους.

Απο την πλευρά της φυσιολογίας τους έχουν κάποιες επιπλέον ιδιοτητες του ανθρώπου, αλλα και κάποια μειονεκτηματα εναντι αυτού, που δεν ειναι της παρουσης να αναφέρω. Σε γενικές γραμμές θα μπορουσε να πει κανείς οτι εχουν ενσωματώσει την τεχνολογια τους στην φυσιολογία τους, ή και το αντιστροφο.
Για να γίνω πιο κατανοητος, θα πω οτι ο ανθρωπος ακουει περιπου απο τους 8 κυκλους ανα δευτερόλεπτο έως και 20.000 κυκλους, αν και συνηθως μετα τους 12.000 κυκους η ακοή μειώνεται, κατι παρομοιο συμβαινει και με την όραση. Επομένως η φυσιολογία της ακοής του δεν του επιτρέπει να ακουσει ήχους πανω απο το όριο των 20.000 κυκλων, άρα ακομα και αν του μιλάει μια οντότητα περαν αυτης της συχνότητος, ο ανθρωπος δεν θα την ακουσει. 
Ας πάρουμε όμως την πλευρά του ανθρώπου, και ειδικοτερα όσων ασχολούντε με την μεταφυσική. Κατα γενικό κανόνα προσπαθουν να κατανοήσουν την φύση των όντων "της άλλης πλευράς", και μεχρι εδω ας υποθεσουμε οτι ειναι ακίνδυνο (δεν ειναι όμως).  

Το ίδιο όμως κάνει και "η άλλη πλευρά", και ας υποθέσουμε (μονο να υποθέσουμε) οτι το κανει καλοπροαιρετα. Για να έχει όμως τα καλυτερα αποτελεσματα, καπου πρεπει να εγκατασταθεί, τι καλύτερο λοιπόν απο το να εγκατασταθεί εντώς ανθρωπίνου σώματος.!!!!
Για αυτον ακριβώς τον λόγο γνώστες και μη γνώστες πρεπει να ειναι άκρως και σφόδρα προσεκτικοί. ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣΕγκυμονουν τεραστιους κινδυνους για την ψυχική,πνευματική και σωματική μας υγεία.

Εκει λοιπον που τελειώνει η ανθρωπινη φυσιολογία, αρχίζει ή φυσιολογία καποιας άλλης οντότητας, και εκει που τελειώνει της άλλης οντότητας ξεκινά κάποιας άλλης. 
Ομως οι περισσότερες απο αυτες τις οντότητες, εχουν την ικανοτητα να μεταλλασσονται σωματικά και πνευματικά, και να περνανε στην φυσιολογία άλλων οντοτήτων.
Πολλά άτομα θα εχουν την εμπειρία τού ότι: με την άκρη του ματιού τους έχουν δει μια σκιά ή καποια οντότητα να περνάει απο κοντά τους με ταχύτητα, ενώ οταν στρέφουν το βλέμμα τους κατευθείαν, χανουν αυτό που είδαν. 
Αυτο συμβαίνει διοτι η όραση αλλοιώνεται κατά την πλευρική όραση, και κατα καποιο τρόπο "μπαίνει" στην οραματικότητα του κόσμου άλλων οντοτήτων, και έτσι γινοντε ορατά έστω και στιγμιαια. Βεβαια υπάρχει και η περιπτωση η οντότητα να θέλει να την δούμε. Παραδειγμα η φωτογραφικές μηχανές που έχουν μεγαλύτρο ευρος συχνοτητων απο τον ανθρωπο, μερικες φορές απεικονίζουν πραγματα ή οντοτητες εκεί που φαινομενικά δεν υπήρχαν.

Θα ξεφυγω λίγο απο το κυρίως θεμα για να πώ οτι υπάρχουν πνευματικές οντότητες που μας προκαλουν την όραση ή την ακοή, ακομα και την όσφρηση ή την οσμή, χωρίς όμως να εχουν υλική υπόσταση, και υπάρχουν και οντότητες που εχουν υλική υποσταση που επίσης προκαλούν τα ανωτέρο, αλλα διατηρουν την αορατότητα ή την αιωρηση. 

Μεχρι εδώ δεν αναφέρθηκα σε θρησκευτικά θεματα, όμως θέλω να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ κατι που  διαδίδετε ψευδώς, κατα κύρι λόγο στην Ελλάδα. Ειναι ευρεως γνωστό, οτι οι Χριστιανικοί ναοί κατα το πλειστον ειναι χτισμένοι επάνω σε αρχαίους ναους, και μαλιστα κατηγορούν τους Χριστιανούς οτι εσκεμμένα γκρέμισαν τους αρχαιους ναούς για να επισκιάσουν ή να εξαφανίσουν το θρησκευμα του Δωδεκάθεου. 

Αποκρύπτουν όμως οτι κάτω απο όλους αυτους τους αρχαίους ναους υπήρχαν και υπάρχουν καταβάσια που οδηγούν στα εγκατα της γης, και οτι απο αυτα τα καταβάσια εξέρχονταν και σε καποιες περιπτώσεις ερχονται ακομα οντότητες επιβλαβείς για τον ανθρωπο. Συνήθως απάνω απο αυτά τα καταβάσια υπάρχει η Αγία Τράπεζα. Ενα τρανταχτό παραδειγμα ειναι το εκκλησάκι έξω ακριβώς απο το σπήλαιο των αμώμων, το κοινός λεγόμενο "σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη. 

Αλλα υπάρχουν και άλλα, οπως ο προφητης Ηλιας στην Καστελα, Οι Αγιοι Ανάργυροι στο δημο Αγ. Αναργυρων-Καματερου, Ο Αγιος Χαραλαμπος στο πεδιον του Αρεως.......θα μπορουσα να σας απαριθμήσω πολλά τετοια σημεία, αλλα θεωρω οτι ηδη θα τα γνωρίζετε. Υπάρχουν όμως και αρχαίοι ναοι που ειναι χτισμένοι επι αρχαίων ναων, με το ιδιο σχεδον αποτελεσμα, (αποφευγω να τους αναφέρω διοτι υπάρχουν και επικίνδυνα ατομα, που θα κανουν απο επιπολεοτητες εως και επικλήσεις).

Στην ουσία οι Χριστιανικοί ναοι, ειναι το σφραγισμα των εξόδων των καταβασίων.
Σε αυτο το σημειο να πώ οτι, περαν της εχθροτητας που εχουν οι περισσοτερες οντοτητες προς τον άνθρωπο, εχουν και αντιπαλότητα μεταξύ τους, ασχετα αν μερικές φορες συνεργαζοντε. 
Τελος να σας επισημάνω οτι ο ιδιος ο ανθρωπος ειναι δυνατόν να κατασκευάσει (απο βλακεία) τετοιου ειδους οντότητες, συνήθως απο αγανακτηση, ή απο θαυμασμό. Παρ'ολο που δεν εχουν μεγάλη διαρκεια ζωής, μπορουν να προκαλέσουν μεγάλο κακό. 
ΠΡΟΣΟΧΗ, όλα τα ανωτέρω δεν αναφεροντε σε εξωγήϊνους, αλλα σε οντότητες που ειναι ηδη εγκατεστημένες στην Γη, και γενικοτερα στο Ηλιακό μας συστημα.
Θα ηθελα να γράψω κι'άλλα αλλα δεν εχω τον χρόνο. 

Το παρόν αρθρο, μπορεί να διορθωθει, να διασκευαστεί ή να αντιγραφεί, κατα τις γνώσεις ενός εκάστου, και γενικά οποιος θελει μπορεί να αφαιρέσει ή να προσθέσει στο κείμενο πληροφορίες κατα τις γνώσεις του. 


Να διατυπώσω άλλη μια φορά οτι αυτα τα θέματα δεν είναι παιγνίδι, και εγκυμόνουν σοβαρους εως και θανατηφόρους κινδύνους.

Γράφει ο 
Niciforos Focas


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου