Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Εξωγήινοι: Ζουν ανάμεσά μας; Τι λένε απόρρητα έγγραφα της CIA ( PDF)

Περίπου 13 εκατομμύρια σελίδες με απόρρητες εκθέσεις και αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (CIA)έχουν δοθεί στο κοινό και δεν υπάρχει ούτε μια σελίδα που το περιεχόμενό της δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Ενδεχομένως, οι πιο παράξενες και ενδιαφέρουσες αναφορές είναι εκείνες που σχετίζονται με τους… εξωγήινους.



Στα έγγραφα αυτά περιλαμβάνεται απόρρητη έκθεση της CIA για το πώς κάποιος πρέπει να αναφέρει το γεγονός ότι είδε έναν εξωγήινο καθώς και πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο οι υπερφυσικές δυνατότητες τους.

« Κάθε αντικείμενο το οποίο λόγω συμπεριφοράς, αεροδυναμικής, χαρακτηριστικών ή ασυνήθιστων χαρακτηριστικών, που δεν συμβαδίζει με γνωστά αεροσκάφη ή πυραύλους» έτσι περιγράφει ένα UFO η έκθεση της CIA.

Στην έκθεση αναφέρονται περιστατικά ανθρώπων που που πιστεύουν ότι είδαν εξωγήινους στη Νρβηγία, την Ισπανία, τη Βόρεια Αφρική αλλά και στην Ε.Σ.Σ.Δ.

Αν και στα έγγραφα υπάρχει εκτενής καταγραφή ανθρώπων που πιστεύουν ότι είδαν έναν εξωγήινο, εντούτοις προς το παρόν δεν δίνουν κάποια απτή απόδειξη για την ύπαρξη τους.

Ενδιαφέρον. ωστόσο, παρουσιάζει η εξήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας της USAF γιατί επιμένει τόσο πολύ στην καταγραφή των αναφορών για εξωγήινους: Πρώτον, λόγω της αεράμυνας και της εξάλειψης κάθε δυνητικής απειλής εναντίων των ΗΠΑ ή των ενόπλων δυνάμεών τους, δεύτερον, για να καθορίσει τα δυνητικά ή επιστημονικά χαρακτηριστικά των UFO ώστε να διατηρηθεί η στρατιωτική και τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ και τρίτον, για να εξηγηθούν ή να ταυτοποιηθούν όλα αυτά τα περιστατικά ώστε να υπάρξει στρατηγική ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση.

Δείτε τα έγραφα για τα UFO σε PDF πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:



https://drive.google.com/file/d/0B3e9bARbka_IWGxSSzJtYmxOeFk/view?usp=sharing









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου