Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

10 ιστορίες με απαγωγές από εξωγήινους

Έρχονται στη Γη οι εξωγήινοι και κάνουν πειράματα σε ανυποψίαστους ανθρώπους; Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου!

Διαβάστε τις 10 πιο διάσημες περιπτώσεις απαγωγής από εξωγήινους που έχουν καταγραφεί.


1. The Allagash Waterway Abduction (Η Απαγωγή στο Allagash)
Μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις απαγωγής από εξωγήινους είναι η Allagash Waterway Abduction, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πολιτεία Maine το 1976. Οι δίδυμοι Jack και Jim Weiner και οι φίλους τους Chuck Rak και Charlie Foltz ήταν καλλιτέχνες. Είχαν κάνει ένα ταξίδι και αποφάσισαν το βράδυ να ψαρέψουν, έτσι άναψαν μια μεγάλη φωτιά στις όχθες της λίμνης Eagle και ήταν στα κανό τους, όταν παρατήρησαν ένα πολύ φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό.



Το αντικείμενο άρχισε να αλλάζει χρώματα μπροστά στα μάτια τους. Τότε ένας από τους 4 άνδρες της παρέας πήρε ένα φακό και έκανε σήματα προς το αντικείμενο. Το ΑΤΙΑ άρχισε να κινείται προς το μέρος τους. Οι άνδρες άρχισαν να κωπηλατούν προς την ακτή, αλλά το ΑΤΙΑ κινήθηκε από πάνω τους και τους έστειλε μια δέσμη φωτός. Το επόμενο πράγμα που θυμούνταν ήταν πως κάθονταν στην ακτή και πως από τη μεγάλη φωτιά που είχαν μόλις ανάψει, είχε μείνει η στάχτη.
Οι άνδρες επέστρεψαν στα σπίτια τους, αλλά σύντομα και οι 4 έβλεπαν εφιάλτες και θυμόντουσαν πως οι εξωγήινοι πειραματίζονταν μαζί τους στο ΑΤΙΑ. Μετά από ύπνωση στην οποία υποβλήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι και οι 4 είχαν απαχθεί και υποβληθεί σε ταπεινωτικές και επεμβατικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων την λήψη σπέρματος και άλλων σωματικών υγρών.
Και οι 4 είχαν ξεχωριστές υπνώσεις, αλλά οι ιστορίες τους ήταν ακριβώς ίδιες. Μιας και ήταν καλλιτέχνες, μπορούσαν να σχεδιάσουν με λεπτομέρειες την αίθουσα που τους έγιναν οι εξετάσεις, τους εξωγήινους, καθώς και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν. Επίσης πέρασαν και από τον ανιχνευτή ψεύδους για να επαληθευτεί πως έλεγαν την αλήθεια. 



2. Η Betty Andreasson μεταφέρεται στο κυρίως ΑΤΙΑ
Στις 25 Ιανουαρίου 1967, η Betty Andreasson και η οικογένειά της έμειναν κατάπληκτοι όταν κόπηκε ξαφνικά το ηλεκτρικό στο σπίτι τους και από το παράθυρο της κουζίνας έμπαινε ένα έντονο κόκκινο φως. Όταν κοίταξαν έξω, είδαν 5 πλάσματα να χοροπηδάνε προς το σπίτι τους. Τα πλάσματα πέρασαν από την ξύλινη πόρτα του σπιτιού και έριξαν όλη την οικογένεια σε έκσταση.
Η Betty και ο πατέρας της περιέγραψαν τους εξωγήινους, κοντούς και χωρίς ανθρώπινα χαρακτηριστικά, και ένας από αυτούς ήταν σίγουρα ο αρχηγός τους. Επικοινωνούσαν μόνο τηλεπαθητικά, και η Betty ένιωθε γαλήνια και αδιάφορη, ακόμη και όταν όλοι οι άλλοι βρισκόντουσαν σε κατάσταση αναστολής. Έπειτα μετέφεραν την Betty στο διαστημόπλοιο και της έκαναν οδυνηρές εξετάσεις. Περίπου 4 ώρες αργότερα, η Betty επέστρεψε στην οικογένειά της και οι εξωγήινοι τους επανέφεραν από την έκσταση και υπνώτισαν την Betty, για να μη θυμάται τα όσα πέρασε στο διαστημόπλοιο.
8 χρόνια αργότερα, η Betty εξακολουθούσε να μαστίζεται από αόριστες μνήμες από την εμπειρία της και υποβλήθηκε σε 12μηνες εκτεταμένες ψυχιατρικές αξιολογήσεις και μια πληθώρα από ψυχολογικές και ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων ύπνωση και ανιχνευτές ψεύδους. Μετά από όλες αυτές τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η Betty δεν ήταν τρελή και πίστευε στην εμπειρία της απαγωγής της. Η περίπτωσή της είναι μια από τις πιο διάσημες υποθέσεις απαγωγής από ΑΤΙΑ μέχρι σήμερα.


3. Betty και Barney Hill: η πρώτη απαγωγή στις ΗΠΑ με τη μεγαλύτερη απήχηση
Στις 19 Σεπτεμβρίου 1961, η Betty και ο Barney Hill από το New Hampshire επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα ταξίδι στον Καναδά, όταν εντόπισαν ένα «φωτεινό σαν πούρου σκάφος» στον ουρανό που έμοιαζε να κινείται προς το μέρος τους. Οι Hill σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους και κοίταξαν το ιπτάμενο αντικείμενο με κιάλια και είδαν διάφορες φιγούρες στα παράθυρα του ΑΤΙΑ που δεν έμοιαζαν με ανθρώπους. Φοβισμένοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και συνέχισαν την οδήγηση.
2 ώρες αργότερα, οι Hill συνήλθαν και βρέθηκαν 56 χλμ μακριά από εκεί που θυμόντουσαν ότι είχαν οδηγήσει τελευταία και χωρίς να θυμούνται τις 2 τελευταίες ώρες. Το φόρεμα της Betty ήταν σχισμένο, τα παπούτσια του Barney διαλυμένα και τα ρολόγια και των δυο είχαν σταματήσει την ίδια στιγμή.
Η εμπειρία ενοχλούσε τους Hill για αρκετά χρόνια, μέχρι που τελικά ζήτησαν βοήθεια από έναν ψυχοθεραπευτή. Κατά τη διάρκεια ξεχωριστών συνεδριών ύπνωσης θυμήθηκαν την απαγωγή, πως μεταφέρθηκαν σε ένα ΑΤΙΑ και πως τους έγιναν εξετάσεις από «μικρούς, γκρι» εξωγήινους. Σήμερα, υπάρχει μια πινακίδα (στη φωτογραφία), στο δρόμο που οι Hill είχαν την εμπειρία τους και ετοιμάζεται μια κινηματογραφική εκδοχή της εμπειρίας τους.


4. Ο σμηνίας Charles L. Moody βλέπει στον ουρανό περισσότερα από ότι έψαχνε
Γύρω από 1:15 π.μ. στις 13 Αυγούστου 1975, ο σμηνίας Charles L. Moody ήταν στην έρημο του Νέου Μεξικού παρακολουθώντας μια βροχή μετεωριτών, όταν είδε ένα μεγάλο λαμπερό ιπτάμενο δίσκο να κινείται προς το έδαφος, σαν να προσγειώνεται. Ο Moody φοβήθηκ και έτρεξε στο αυτοκίνητό του, αλλά αυτό δεν ξεκινούσε. Ακριβώς τότε, ο Moody άκουσε ένα δυνατό, υψίσυχνο ήχο και καθώς το ΑΤΙΑ κινούνταν κοντά του, μπόρεσε να δει μικρές ανθρωπόμορφες φιγούρες.
Όταν ο ήχος σταματήσει, ο Moody αισθάνθηκε να μουδιάζει το κορμί του και το επόμενο πράγμα που θυμόταν μιάμιση ώρα μετά ήταν να βλέπει το ΑΤΙΑ να εξαφανίζεται στο σκοτεινό νυχτερινό ουρανό. Την επόμενη μέρα, ο Moody άρχισε να πονάει στην πλάτη και παρατήρησε ένα περίεργο εξάνθημα. Έτσι ο γιατρός του τον συμβούλευσε να δοκιμάσει ένα είδος αυτο-ύπνωσης για να ανακουφιστεί από τον πόνο. Κατά τη διάρκεια των διαλογισμών, ο Moody θυμήθηκε πως τον πήραν από το αυτοκίνητό του και τον μετέφεραν σε ένα διαστημόπλοιο. Τον τοποθέτησαν σε ένα μεταλλικό τραπέζι και "μίλησε" με τους εξωγήινους τηλεπαθητικά. Αφού συμφώνησε πως θα συνεργαζόταν μαζί τους, του έδειξαν μέρη του χώρου και του έδωσαν κάποιες πληροφορίες -ισχυρίστηκαν ότι πάνω από τη Γη αιωρούνταν το κυρίως ΑΤΙΑ και πως δεν σκόπευαν να επιστρέψουν στη Γη τα επόμενα 20 χρόνια. 


5. Δύο οικογένειες απαγάγονται το ίδιο βράδυ
Η Αυστραλή Kelly Cahill και η οικογένειά της επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα φιλικό σπίτι γύρω στα μεσάνυχτα, τον Αύγουστο του 1993, όταν είδαν ένα ΑΤΙΑ να πετά δίπλα στο δρόμο. Η Kelly ισχυρίστηκε πως είδε ανθρωπόμορφα όντα από τα παράθυρα του σκάφους. Το ΑΤΙΑ πλησίασε πολύ γρήγορα και εξαφανίστηκε, αλλά αργότερα τα μέλη της οικογένειας τυφλώθηκαν από ένα λαμπρό φως γύρω από το αυτοκίνητό. Η Kelly θυμήθηκε πως οι αισθήσεις της χαλάρωσαν αμέσως.
Όταν τα μέλη της οικογένειας ανέκτησαν τις αισθήσεις τους, ήταν ακόμα στο δρόμο προς το σπίτι, αλλά δεν μπορούσαν να θυμηθούν τι είχε συμβεί την τελευταία ώρα. Η Kelly ανακάλυψε ένα περίεργο σημάδι κοντά στον ομφαλό της, και τις επόμενες εβδομάδες ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο για μια λοίμωξη στη μήτρα της και έντονο πόνο στο στομάχι της.
Αργότερα θυμήθηκε πως είδε το διαμέτρου 45 μέτρων ΑΤΙΑ και τους πολύ ψηλούς εξωγήινους που είχαν συγκεντρωθεί από κάτω του. Είδε επίσης ένα ακόμα αυτοκίνητο στην πλευρά του δρόμου, και αργότερα η οικογένεια που ήταν στο άλλο αυτοκίνητό υποστήριξε την ιστορία της και είπε ότι και αυτοί είχαν δει τους εξωγήινους, δεν θυμόντουσαν τίποτα για πολύ ώρα και υπέστησαν ιατρικές εξετάσεις σε ΑΤΙΑ. 

6. Άντρες με τα Μαύρα (Men In Black) επισκέπτονται μια οικογένεια
Σε μια ορεινή περιοχή της Ουαλίας, μια οικογένεια οδηγούσε στη εθνική οδό, όταν ένα μεγάλο μωβ αντικείμενο δέθηκε στο αυτοκίνητό τους. Τρομοκρατήθηκαν, αλλά μερικές στιγμές αργότερα βρέθηκαν φαινομενικά ανέγγιχτοι, συνεχίζοντας να οδηγούν στην εθνική οδό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Ωστόσο, δεν θυμόντουσαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και όταν ο σύζυγος πήγε στον οδοντίατρο για ένα πόνο στα δόντια, ένα παράξενο μαύρο αντικείμενο έπεσε από τον τραπεζίτη του. Η οικογένεια ανέφερε την εμπειρία τους στις τοπικές αρχές, μόνο αφού τους είχαν επισκεφθεί 2 άνδρες με κοστούμια από την Πολεμική Αεροπορία οι οποίοι τους είπαν να μην ξαναμιλήσουν για την εμπειρία τους. Η οικογένεια τους ανέφερε σαν Άνδρες με τα Μαύρα (Men In Black), όπως στη γνωστή ταινία.
Η οικογένεια αργότερα έμαθε ότι υπήρξαν πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ στη συγκεκριμένη περιοχή πριν και κατά τη διάρκεια της νύχτας που είχαν την εμπειρία τους. Επίσης εμφανίστηκε κάποιος, που ισχυρίστηκε ότι είχε δει ένα ΑΤΙΑ το ίδιο βράδυ και στον ίδιο δρόμο που η οικογένεια δεν θυμόταν εκείνες τις ώρες.

7. Πατέρας και γιος έρχονται σε επαφή με καλοκάγαθες οντότητες
Τον Μάρτιο του 1988, ο John Salter Jr και ο γιος του John III οδηγούσαν στον Route 61, όταν ξαφνικά βρέθηκαν να οδηγούν προς την αντίθετη κατεύθυνση και χωρίς να θυμούνται την τελευταία ώρα. Το επόμενο πρωί, όντας σε αμηχανία για το τι τους είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα, και ενώ συνέχιζαν το ταξίδι τους έμειναν έκπληκτοι βλέποντας ένα μεγάλο ΑΤΙΑ.
Μόλις είδαν το αντικείμενο, θυμήθηκαν κάποια πράγματα του τι είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα, συμπεριλαμβανομένων μερικούς εξωγήινους που έμοιαζαν με παιδιά και ένα ψηλότερο, ανθρωπόμορφο εξωγήινο ο οποίος ήταν ο αρχηγός τους. Και οι δυο άνδρες είπαν πως ένιωθαν να "προστατεύονται" από τους εξωγήινους και πως τους έγινε μια λεπτομερή ιατρική εξέταση.
Μετά την εμπειρία, και οι δυο άνδρες ένιωσαν πως είχαν συνδεθεί με τους εξωγήινους, και διάφορα προβλήματα υγείας που είχαν πριν από την απαγωγή τους βελτιώθηκαν χωρίς κανέναν προφανή λόγο. 


8. Ο συγγραφέας Whitley Strieber γράφει ένα βιβλίο για την απαγωγή του
Το 1985, ο συγγραφέας Whitley Strieber με την οικογένειά του έκανε διακοπές σε μια περιοχή της Νέας Υόρκης όταν κάποιος ήχος τον ξύπνησε στη μέση της νύχτας. Ξαφνικά είδε ένα μικρό πλάσμα στο υπνοδωμάτιό του. Αρκετές ώρες αργότερα, βρέθηκε μόνος του στο δάσος κοντά στο σπίτι του χωρίς καμία ανάμνηση του τι του είχε συμβεί.
Με τη βοήθεια ενός υπνοθεραπευτή, ο Stieber ανέκτησε σταδιακά τη μνήμη του. Είχε οδηγηθεί σε ένα ΑΤΙΑ όπου και εξετάστηκε στον πρωκτό του και στον εγκέφαλο του με ένα μακρύ και λεπτό όργανο. Η εμπειρία του Stieber τον οδήγησε τελικά να ξεκινήσει μια ομάδα υποστήριξης για τα θύματα και να γράψει ένα best-seller για τις απαγωγές από τους εξωγήινους. 


9. Τρεις γυναίκες απήχθησαν στο Κεντάκι
Το 1976, 3 φίλες επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά από ένα πάρτυ γενεθλίων, όταν ξαφνικά η οδηγός του αυτοκινήτου αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Ενώ το αυτοκίνητο επιτάχυνε, οι τρομοκρατημένες γυναίκες είδαν ένα μεγάλο, φωτεινό θόλο σαν ΑΤΙΑ να πλανάται από πάνω τους. Πριν καταλάβουν το οτιδήποτε, ξύπνησαν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σε ένα λιβάδι, σε αντίθετη κατεύθυνση από όπου πήγαιναν. Ακόμη πιο ανησυχητικό ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να θυμηθούν τι είχαν ζήσει τα τελευταία 80 λεπτά.
Οι γυναίκες είχαν ανεξήγητα εγκαύματα στο σώμα τους, και αφού κατήγγειλαν το γεγονός στο Ναυτικό και στην τοπική αστυνομία ρωτήθηκαν εκτεταμένα για ότι σους είχε συμβεί. Τελικά, μια από τις γυναίκες συμφώνησε να υπνωτιστεί και οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Είχαν απαχθεί και τους έγιναν πειράματα σε ένα ΑΤΙΑ. Η γυναίκα περιέγραφε τις εξετάσεις ταπεινωτικές και βασανιστικές.
Υπήρξαν πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ στην περιοχή εκείνο το βράδυ, και ο ιδιοκτήτης του βοσκότοπου στον οποίο βρέθηκε το αυτοκίνητο των γυναικών είπε πως είδε ένα παράξενο αντικείμενο με μια φωτεινή δέσμη φωτός. Πιστεύεται πως αυτός ο γεωργός ήταν μάρτυρας -εν αγνοία βέβαια- της απαγωγής των τριών γυναικών.


10. Ένας αστυνομικός τραβάει μια φωτογραφία ενός εξωγήινου
Το 1987, ο αστυνομικός Philip Spencer περνούσε μέσα από κάτι χερσότοπους κοντά στο σπίτι του στο Ilkey Moor, στη Μεγάλη Βρετανία, με την κάμερα του, ελπίζοντας να τραβήξει φωτογραφίες από τα μυστηριώδη φώτα που είχε δει. Χρησιμοποιώντας μια πυξίδα, ο Spencer πηγαίνοντας μέσα από πυκνή ομίχλη προς το σπίτι του πεθερού του, είδε ένα μικρό, περίεργο πλάσμα που έμοιαζε να προσπαθεί να του κάνει νόημα να φύγει. Ο Spencer πρόλαβε και τράβηξε μια φωτογραφία πριν το πλάσμα εξαφανιστεί μέσα στην πρωινή ομίχλη.
Ο Spencer κυνήγησε το πλάσμα και συγκλονίστηκε όταν είδε ένα μεγάλο ΑΤΙΑ να απογειώνεται από τον ξερότοπο. Έτρεξε πίσω στο χωριό για να εμφανίσει το φιλμ και τότε παρατήρησε ότι είχε «χάσει» μια ώρα από τη ζωή του. Το ρολόι του είχε σταματήσει και η πυξίδα του έδειχνε νότια ενώ θα έπρεπε να δείχνει βόρεια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου