Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ποδηλάτες συνάντησαν ερπετό ανθρωποειδείς πλάσμα ! να που υπάρχουν τελικά!

Μια ομάδα από τρεις ποδηλάτες βουνού ανέφερε συνάντηση με ερπετό ανθρωποειδές την περασμένη εβδομάδα στη μέση του δρόμου, που βρίσκεται στην έρημο Sonoran.οι ποδηλάτες είχαν 24-ωρη διαδρομή, και περίπου 17 μίλια μετά την αρχή είδαν ένα παράξενο πλάσμα.

ερπετό ανθρωποειδές  





ο Johnson ισχυρίζεται ότι αυτός και δύο άλλοι φίλοι του ήταν στα μισά του δρόμου προς τον προορισμό τους, όταν κάτι "τρομερό" προκάλεσε την ακυρώσει και την συνέχεια του ταξιδιού τους.
κάναμε στάσεις για ξεκούραση, Σε ένα σημείο, ο Michael λέει ότι πρέπει να σταματήσουμε για ένα λεπτό. Περιμέναμε να τελειώσει την ανάγκη του, και σε αυτό το σημείο είδαμε ξαφνικά μια φιγούρα με τα πόδια στο μονοπάτι!!,
το πλάσμα, ίσως περίπου 6 πόδια ψηλό, ήταν πολύ, πολύ λεπτό, και είχε ένα αδέξιο βάδισμα, σαν μαϊμού ... ή άρρωστο άτομο, σχεδόν ρομποτικό! Σταμάτησε, και το είδα καθαρά τα μάτια του με τα μάτια μου,ήταν σαν ένα φίδι, αλλά με μαύρη και κίτρινη λωρίδα σε σχήμα U στην μέση του ματιού .. Είχε πράσινες και κόκκινες γραμμές στο πρόσωπο και το κεφάλι. κόκκινη απόχρωση στο χρώμα της άμμου στην έρημο.- είπε σε δημοσιογράφους.
το δέρμα του μοιάζει να είχε μια αμμώδη υφή. Δεν είχε καμία μύτη, μόνο δύο τρύπες. δεν μπορούσα να δω αυτιά ή μαλλιά.Είχε ένα κόκκινο στόμα που έμοιαζε σαν αίμα γύρω του. Αλλά δεν φαινόταν αιμορραγία. Μου θύμισε χαμαιλέοντα, αλλά το πλάσμα ήταν σαν άντρας!.
το πλάσμα είχε μακριά χέρια με νύχια παράξενα παρόμοια με ένα κλαδί γεμάτο αγκάθια, και γρήγορα εξαφανίστηκε,σαν "σαύρα που προσπαθεί να ξεφύγει. και στη συνέχεια τραπήκαμε σε φυγή στην έρημο. Σκεφτήκαμε να επιστρέψουμε, αλλά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, επειδή ήταν στη μέση της διαδρομής. Κανένας από εμάς δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο.η συνάντηση κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μας φάνηκε ότι ο χρόνος πέρασε πολύ αργά.
"ο Johnson πιστεύει ότι αυτό που είδαν ήταν πραγματικό και όχι προϊόν της φαντασίας τους. "Όταν διαβάζα αυτές τις ιστορίες ή παρακολουθούσα στην τηλεόραση, νόμιζα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί, ή ότι χρειάζονται προσοχή. Αλλά αυτή η συνάντηση με έχει κάνει έναν οπαδό των ανθρώπων που τόλμησαν να μιλήσουν για το ασυνήθιστο.
Η Έρημος Σονόρα βρίσκεται στην Βόρεια Αμερική έρημο και καλύπτει μεγάλα τμήματα της Αριζόνα και της Καλιφόρνια στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και τμήματα της Σονόρα, Μπάχα Καλιφόρνια και Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ στο Νοτιοδυτικό Μεξικό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καυτές ερήμους της Βόρειας Αμερικής, με έκταση 311.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα (120.000 τετραγωνικά μίλια). Το δυτικό τμήμα των συνόρων Ηνωμένων Πολιτειών-Μεξικού, περνά μέσα από την έρημο Σονόρα. Στην έρημο είναι ενδημικό το μεγάλο είδος κάκτου Σαγκουάρο.
"Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν αυτό που είπα, και εγώ δεν πίστευα πριν. Δεν τους κατηγορώ γι 'αυτό. Αλλά αυτά τα ανθρωποειδή πλάσματα πραγματικά υπάρχουν. Τώρα δεν ξέρω τι ήταν αυτό,ήταν ένας εξωγήινος, η chupacabra, ή κάτι άλλο. Το μόνο που θέλω να πω, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Αλλά δεν είμαι βιολόγος, οπότε δεν ξέρω τι ήταν. "

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου