Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

H μαύρη σκιά ήταν δαίμονας ή κάτι άλλο; (Εμπειρία απο μέλος)

Καλησπέρα σας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία που είχε ο άντρας μου ένα βράδυ στη δουλειά του. Δουλεύει σεκιούριτι πολλά χρόνια,με πολλές βραδυνές περιπολίες μέσα. 
Ένα βράδυ πριν 3-4 χρόνια,φύλαγε μόνος του ολονυχτία ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο έξω από την Πάτρα,δεν ήταν η πρώτη φορά.


Υπήρχε εκεί ένα δωματιάκι που δεν έμπαινε συχνά,αναγκάστηκε να μπει όμως εκείνο τα βράδυ γιατί έβρεχε. Υπήρχε μαζί του ένα σκυλί αδέσποτο,που σύχναζε στην αυλή κ τον ακολουθούσε για παρέα,όμως εκείνη τη φορά δε μπήκε μαζί του μέσα,παρά έφυγε τρέχοντας. Κάθισε λοιπόν ο Μ. σε μια καρέκλα κ περίμενε να σταματήσει η βροχή.Η ώρα θα ήταν μετά τις 2 τη νύχτα.Όσο πέρναγε η ώρα,άρχισε να νιώθει ότι κάποιος είναι μαζί του δίπλα του,χωρίς να βλέπει τίποτα όμως.Αυτό το συναίσθημα γινόταν όλο κ πιο έντονο,ότι κάποιος είναι δίπλα του χωρίς να τον βλέπει,τόσο που πήρε τηλέφωνο ένα φίλο του κ άρχισε να του μιλάει για συντροφιά λέγοντας τι συμβαίνει.Κάτι δεν πήγαινε καλά. Ένιωθε ένα ρίγος ανεξήγητο κ ένα κρύο. Την ώρα που μιλούσε λοιπόν,ένιωσε ξαφνικά πίσω στην πλάτη του ένα κρύο χέρι να τον περνάει από πάνω μέχρι κάτω,κ αμέσως μετά δίπλα στο αυτί του κάποιος να λέει λατινικά. Πετάχτηκε πάνω από το φόβο και βγήκε έξω,κ εκείνη τη στιγμή είδε μια μαύρη σκιά να βγαίνει από το δωμάτιο έξω ψηλά στον ουρανό,να σχηματίζει ένα σύννεφο και να χάνεται.Την άλλη μέρα το είπε σε κάποιους από τη δουλειά,κάποιοι του είπαν ότι έχουν ακουστεί κ άλλα για εκείνο το δωμάτιο κ να μην πλησιάζει εκεί. Ξαναεκανε βάρδια κ άλλες φορές εκεί,αλλά δεν ξαναπέρασε από εκείνο το δωμάτιο,ούτε και το σκυλί είδε να μπαίνει ποτέ εκεί μέσα. Οποτε τύχαινε να πλησιάσει,αμέσως απομακρυνόταν. Ο πνευματικός του του είπε μόνο "είσαι τυχερός που δεν έπαθες τίποτα χειρότερο.."